Op zoek naar een vaste baan?

Bij Visser Recruitment draait alles om jou. Wij willen je écht leren kennen en begrijpen waar jij naar op zoek bent in jouw volgende baan. Wat maakt jou blij? Wat mis je in jouw huidige werk?

Wij zijn oprecht geïnteresseerd in jouw verhaal en luisteren aandachtig naar wat je te vertellen hebt. Pas als we een goed inzicht hebben in jouw profiel en ambities, gaan we op zoek naar de perfecte match in passende vacatures. We zoeken niet alleen naar bestaande vacatures. Wij benaderen ook werkgevers in ons netwerk of er mogelijkheden voor jou zijn. 

Maak je geen zorgen over het perfecte CV of een sollicitatiebrief. Vertel ons gewoon wie je bent en wat je wilt, en wij zorgen voor de rest. Bij Visser Recruitment zetten we jou centraal, want jouw succes is ons succes!

Meer weten over de mogelijkheden in jouw vakgebied? Klik op het vakgebied wat het beste bij jou past.

Voordelen

Waarom zou je Visser Recruitment inschakelen? 

🌐 Uitgebreid netwerk

Wij hebben toegang tot een breed scala aan vacatures en werkgevers in Zeeuws Vlaanderen. Wij kennen de lokale bedrijven, hun cultuur en de kansen die zij bieden. Wij brengen jou graag in contact met onze connecties.

🤝 Persoonlijke benadering

Bij Visser Recruitment ben jij geen nummertje! We nemen de tijd om jou te leren kennen, te begrijpen wat jou drijft en wat jij zoekt in een baan. Zo kunnen we de perfecte match maken tussen jou en jouw toekomstige werkgever. 

💡 Vacaturematching

Het zoeken naar een baan kan een tijdrovende bezigheid zijn en door de vele vacatures zie je door de bomen het bos niet meer. We gaan voor de perfecte match! We kijken naar jouw vaardigheden, ervaring en wat jij belangrijk vindt in een baan. Zo vinden wij de vacatures die bij jou passen. 

Onze werkwijze: Van kennismaking tot succesvolle match

Stap 1: Kennismaking en inschrijving

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging, een nieuwe vaste baan in de administratie, techniek, logistiek, bouw of productie? Heb je wel of geen diploma? Dat maakt voor ons niet uit. Wij bemiddelen werkzoekenden op alle opleidingsniveaus. Het gaat ons om jouw kennis en ervaring die jij hebt in jouw vakgebied.

Wij vinden het belangrijker, dat je ons vertelt wie je bent, wat jouw kwaliteiten, wensen en ambities zijn. Wij willen je helpen om die nieuwe uitdaging te vinden. Je kunt bij ons solliciteren zonder CV en zonder sollicitatie- of motivatiebrief.

Neem contact op of vul het inschrijfformulier in. Wij nemen dan contact met jou op om een kennismakingsgesprek in te plannen. 

Tijdens dit gesprek worden jouw ervaring, vaardigheden en persoonlijkheid besproken.

Stap 2: Selectie en matching

Met onze jarenlange ervaring, kennis van de branches en de Zeeuwse arbeidsmarkt, vinden wij de perfecte baan voor jou. We maken slim gebruik van ons brede netwerk en relevante ervaring om de beste matches te maken.

Jij hoeft alleen jouw wensen aan ons door te geven, en wij gaan voor jou op zoek naar geschikte vacatures. 

Zodra we een passende mogelijkheid vinden, hoor je dat direct van ons. Bespaar tijd en moeite met zoeken, laat ons het werk voor je doen!

Stap 3: Sollicitatieprocedure en begeleiding

Wij begeleiden jou tijdens het sollicitatieproces. Wij helpen je met het voorbereiden van je sollicitatiegesprek bij een werkgever en geven jou tips en advies om je kansen te vergroten.

Is het sollicitatiegesprek positief verlopen voor jou en de werkgever? Dan is er een succesvolle match! 

Wij staan klaar om jou te helpen bij het onderhandelen over salaris en voorwaarden, en begeleiden je tot aan het tekenen van het contract bij jouw nieuwe werkgever! 

Stap 4: Plaatsing en nazorg

Bij een succesvolle match tussen jou en de werkgever, volgt de plaatsing en ontvang je een contract. 

Er zijn 2 mogelijkheden om bij het bedrijf aan de slag te gaan: op uitzendbasis of direct in dienst bij het bedrijf. Wil je hier meer over weten? Klik hier

Ook na de plaatsingen blijven wij betrokken en staan wij altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden! 

 

Inschrijven

Hulp nodig bij het vinden van jouw volgende job? Wij helpen jou graag! Je kunt je gegevens doorsturen zonder cv. 

Vacature alert aanzetten

Vacature alert

Elke week of maand een e-mail met de nieuwste vacatures ontvangen? Meld je aan voor de Vacature alert.

Contact opnemen

Contact opnemen

Wil je kletsen over de mogelijkheden of benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Stuur me een berichtje!