Werving & Selectie

Zoek je een vaste medewerker voor jouw bedrijf? Wij vinden graag de juiste kandidaat. Met 20 jaar ervaring in het samenbrengen van werkzoekenden en werkgevers, zijn wij in staat de perfecte match te maken tussen jouw organisatie en de kandidaat. Wij vullen vacatures in, waarbij wij rekening houden met jullie wensen, ambities en bedrijfscultuur.

De voordelen van Werving & Selectie via Visser Recruitment

  • Recruitment is een vak apart en kost je meer tijd dan je verwacht.
  • Het uitbesteden van werving en selectie bespaart veel tijd en geld. Wij nemen het werving- en selectieproces volledig uit handen.
  • Je maakt gebruik van onze expertise, netwerk, systemen en marketingactiviteiten.
  • Je betaalt alleen als wij de juiste medewerker hebben gevonden. No cure no pay.
  • Je wordt vooraf door ons geïnformeerd over de kosten.

Stap 1 Kennismaking & samenwerking

Wij willen graag alle ins- en outs weten van jouw organisatie. Hoe duidelijker en concreter je ons kan voorzien van informatie, des te beter. Wij nemen hier dan ook graag de tijd voor. Dat werkt efficiënter voor beide partijen en versnelt het zoekproces. Liever één passende kandidaat, dan drie keer net niet.

Stap 2 Werving

Onze kracht ligt in het schrijven van wervende vacatureteksten die de juiste doelgroep aanspreken. Met structurele en lokale marketingacties en doelgroepgerichte wervingscampagnes via social media, trekken we actief kandidaten aan voor jouw vacature. Daarnaast plaatsen we vacatures op diverse jobboards en benaderen we potentiële kandidaten uit ons bestand, in ons netwerk en via social media. Kortom, wij brengen jouw organisatie en de vacature volop onder de aandacht!

Ook werven we structureel, actief en latent werkzoekenden in de vakgebieden waarin we actief zijn.

Stap 3 Selectie & Plaatsing

Na onze voorselectie ontvang je alleen de écht passende kandidaten. Wij spreken alle kandidaten persoonlijk, weten wat ze wel en niet kunnen en waar ze het beste passen qua persoonlijkheid, ambities en bedrijfscultuur.

De bal ligt weer bij jou. Na persoonlijke gesprekken bepaal jij wie je aanneemt. Wij coördineren de gesprekken en houden de vaart erin. Zijn jullie beiden enthousiast? Dan kun je de kandidaat een contract aanbieden bij jouw organisatie. 

Je kunt er ook voor kiezen de kandidaat te laten starten op uitzendbasis via Visser Recruitment. 

Stap 4 Nazorg & Evaluatie

Na de succesvolle match en de start van de kandidaat, blijven we in contact. We zijn nieuwsgierig naar de eerste indrukken van beide partijen en horen graag jullie feedback. Jouw ervaring met het werving & selectietraject via Visser Recruitment is voor ons waardevol en helpt ons te blijven verbeteren.

 

 

Vacature aanmelden

Vul onderstaand formulier in en verstuur direct jouw vacature. 

Contact opnemen

Contact opnemen

Vul onderstaand formulier in en ik neem snel contact met je op.