Uitzenden

Uitzenden via Visser Recruitment betekent volledige ontzorging voor jou. Wij nemen zowel het werving- en selectieproces, als de salarisadministratie op ons. Wij worden juridisch werkgever. Dat betekent, dat wij het salaris uitbetalen én de werkgeversrisico’s dragen.

De voordelen van uitzenden via Visser Recruitment

  • Wij hanteren scherpe tarieven en stemmen het tarief af voorafgaand aan onze samenwerking.
  • Je betaalt ons pas zodra wij een passende kandidaat voor jou hebben gevonden. 
  • Alléén de gewerkte uren worden gefactureerd. Vakantie-uren, vakantiegeld en ziekte-uren worden niet in rekening gebracht. 
  • Na de afgesproken inleentermijn kan de werknemer kosteloos worden overgenomen.
  • Je maakt gebruik van onze expertise, netwerk, systemen en marketingactiviteiten.
  • Wij zorgen ervoor dat de medewerkers op tijd en correct worden uitbetaald.
  • Wij zijn snel en goed bereikbaar voor de medewerkers als zij vragen hebben. 

Stap 1 Kennismaking & samenwerking

Wij willen graag alle ins- en outs weten van jouw organisatie. Hoe duidelijker en concreter je ons kan voorzien van informatie, des te beter. Wij nemen hier dan ook graag de tijd voor. Dat werkt efficiënter voor beide partijen en versnelt het zoekproces. Liever één passende kandidaat, dan drie keer net niet.

Stap 2 Werving

Onze kracht ligt in het schrijven van wervende vacatureteksten die de juiste doelgroep aanspreken. Met structurele en lokale marketingacties en doelgroepgerichte wervingscampagnes via social media, trekken we actief kandidaten aan voor jouw vacature. Daarnaast plaatsen we vacatures op diverse jobboards en benaderen we potentiële kandidaten uit ons bestand, in ons netwerk en via social media. Kortom, wij zorgen ervoor dat jouw vacature en organisatie opvallen.

Ook werven we structureel, actief en latent werkzoekenden in de vakgebieden waarin we actief zijn.

Stap 3 Selectie & Plaatsing

Na onze voorselectie ontvang je alleen de écht passende kandidaten. Wij spreken alle kandidaten persoonlijk, weten wat ze wel en niet kunnen en waar ze het beste passen qua persoonlijkheid, ambities en bedrijfscultuur.

De bal ligt weer bij jou. Na persoonlijke gesprekken bepaal jij wie je aanneemt. Wij coördineren de gesprekken en houden de vaart erin. Zijn jullie beiden enthousiast? Dan kun je de kandidaat laten starten op uitzendbasis via Visser Recruitment.

Je kunt er ook voor kiezen de kandidaat direct zelf in dienst te nemen. 

Stap 4 Nazorg & Evaluatie

Na de succesvolle match en de start van de kandidaat, blijven we in contact. We zijn nieuwsgierig naar de eerste indrukken van beide partijen en horen graag jullie feedback. Jouw ervaring is voor ons waardevol en helpt ons te blijven verbeteren.

 

 

Vacature aanmelden

Vul onderstaand formulier in en verstuur direct jouw vacature. 

Contact opnemen

Contact opnemen

Vul onderstaand formulier in en ik neem snel contact met je op.