Nog meer voordelen

🎯Wij zijn de experts

Wij zijn niet zomaar recruiters. We hebben ons gespecialiseerd in de techniek, logistiek, bouw, productie en administratie. Hierdoor beschikken wij over ruime kennis van deze branches en weten wij precies welke mogelijkheden er voor jou zijn op de Zeeuwse arbeidsmarkt.

📈 Loopbaanadvies

We zijn er om je te helpen! Naast het regelen van een te gekke baan, bieden we ook professioneel loopbaanadvies. We geven je tips en tricks om je te helpen bij het verkennen van mogelijkheden die er zijn voor jou.

 

💼 Toegang tot verborgen kansen

Wij hebben vaak toegang tot verborgen vacatures die niet openbaar worden geadverteerd. Deze vacatures zijn wel bij ons bekend! Bovendien benaderen wij ook werkgevers in ons netwerk om te kijken of er mogelijkheden voor jou zijn. 

🔐 Vertrouwelijkheid

Wil je de zoektocht naar een nieuwe baan discreet houden? Wij begrijpen dat en gaan vertrouwelijk om met jouw gegevens. Jouw informatie is veilig bij ons! 

💪 Jouw persoonlijke coach

Bij Visser Recruitment zijn we jouw persoonlijke coach, jouw supporter en motivator. We staan achter je tijdens het hele proces, van solliciteren tot je eerste werkdag. We doen het samen! Ook nadat je aan de slag bent gegaan, blijven we betrokken en staan we voor je klaar!

🔍 Passieve benadering

Je hebt de voorkeur om passief benaderd te worden voor nieuwe carrièremogelijkheden. Je bent zelf niet actief op zoek. Als er relevante kansen zijn voor jou, nemen wij contact op om je op de hoogte te stellen van interessante mogelijkheden.