Over ons
  • Home
  • Over Visser Recruitment

Over Linda

Als een vrolijke, positieve Zeeuws Vlaming met een no-nonsense mentaliteit, heb ik mijn weg gevonden in de uitzendbranche en verder gespecialiseerd in recruitment.

Werkzoekenden blij maken met een nieuwe baan en werkgevers blij maken met een nieuwe collega. Daar zet ik mij graag voor in. Dat geeft mij al jarenlang voldoening en plezier in mijn werk, en dat gun ik iedereen!

Met name in de technische, logistieke, industriële en administratieve sector heb ik al talloze kandidaten en werkgevers bij elkaar gebracht. Mijn expertise en interesse liggen dan ook voornamelijk in deze vakgebieden.

Mijn werkwijze kenmerkt zich door oprechte betrokkenheid, creativiteit en advies op maat. Als een vertrouwde en betrouwbare (sparring)partner sta ik klaar om te helpen en te luisteren.

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op

Visser Recruitment
Linda Visser

+31 6 53 98 63 54
info@visserrecruitment.nl

Reviews

Lorem ipsum

Vince

Linda is een topvrouw die me altijd goed geholpen en begeleid heeft! Alles was top geregeld en werd altijd netjes op tijd betaald.

Lorem ipsum

Johan

Zeer vriendelijk geholpen en interesse in het werk volk. Alles wordt perfect geregeld voor je, heel gelukkig en tevreden over Visser Recruitment.

Lorem ipsum

Ruth

Bedankt voor de bemiddeling! Uit mezelf had ik echt niet op deze vacature gereageerd. Heel blij mee! 

Manuel

Erg aangename ervaring. Geen vraag is teveel en wordt altijd netjes te woord gestaan. Geen dagen wachten op reactie maar meestal binnen het uur antwoord. Afspraken zijn helder en worden nagekomen.

Lorem ipsum

Esther

Echt professioneel, snelle reactie en afspraken worden altijd nagekomen. Heerlijk vlot en enthousiast. Love it. Bij dit bureau zit je echt top! Snelle reactie bij vragen, Linda helpt je goed, denkt met je mee en haar service / advies is top.

Lorem ipsum

Jack

Visser recruitment heeft oog voor kwaliteit en vakmanschap, zet door en houd woord.
Prettig bedrijf om voor te werken en heeft tijd voor je. Je bent er nog mens ipv een nummer.

Lorem ipsum

Victor

Dankjewel voor de goede zorgen en communicatie! Heel gaaf! 

Lorem ipsum

Alexander

Linda is een hele aardige vrouw, neemt de tijd voor je. Je mag altijd bellen of appen. Altijd lachen en vriendelijk. Heel persoonlijk en zorgt goed voor uitzendkrachten. Regelt dingen ook vlot en goed. Enorm tevreden! 

Lorem ipsum

Norbert

Altijd vriendelijk en transparant!

Lorem ipsum

Alex

Heel erg snel aan het werk dankzij jullie. Hebben mij beter geholpen dan de andere bureaus.